1. home
  2. LOGISZTIKA

Logisztika

Csatlakozz három logisztikai központunk egyikéhez! 

A legfőbb feladatod, hogy a termékeink a megfelelő időben a megfelelő helyen legyenek. 

A vásárlóink igényeinek megfelelő, kiváló minőségű termékek biztosítása érdekében üzleteinket három logisztikai központ szolgálja ki, melyek Alsónémediben, Karcagon és Veszprémben találhatóak. A legnagyobb raktárunk a fővárostól pár kilométerre, Alsónémediben kapott helyet. Ez a telephely ad otthont a PENNY központi irodájának is. Karcagi raktárunk szolgálja ki a Kelet-Magyarország régió üzleteit. 2017 októberében nyitottuk meg legújabb logisztikai központunkat Veszprémben.

 Logisztikai munkatársaink gyors és precíz szolgáltatást nyújtanak a magyarországi PENNY üzletek számára vásárlóink hatékonyabb kiszolgálása érdekében, ezáltal növelve elégedettségüket. Élj a lehetőséggel és legyél tagja sikeres csapatunknak!

Jelenlegi nyitott pozícióink

Itt olvashatsz további információkat. Jelentkezz hozzánk és kezdd el építeni a karrieredet velünk!

Ismerd meg ÁRUÖSSZEKÉSZÍTŐ pozíciónkat és csatlakozz hozzánk Alsónémedibe, Veszprémbe vagy Karcagra.

Munkaterületek a logisztikán belül - Biztosítsd a termékeink elérhetőségét!

Raktárainkban számos, különböző pozíciót lehet betölteni, melyek közül az alábbiakat szeretnénk kiemelni: 

Áruösszekészítő

Az áruösszekészítő feladata a bolti megrendelések pontos és hatékony, raklapra történő összekészítése egy PDA eszköz segítésével.

Mirelit áruösszekészítő

A mirelit áruösszekészítő feladata a boltok által megrendelt mirelit áruk pontos és hatékony, raklapra történő összekészítése, hangvezérlésű rendszer segítségével.

Targoncavezető

A targoncavezető feladata a beérkező áruk kijelölt raktárhelyre történő betárolása, továbbá az áru letöltése a komissiózó helyekre, a rendszer által kijelölt raktárhelyről.

Göngyölegkezelő

A göngyölegkezelő feladata szelektíven válogatni, feldolgozni és tárolni a hulladékot, továbbá ellátni a konténermosással kapcsolatos feladatokat, és minőség szerint szétválogatni a raklapokat.

Jelenlegi nyitott pozícióink

Itt olvashatsz további információkat. Jelentkezz hozzánk és kezdd el építeni a karrieredet velünk!

GYIK