1. home
  2. RÓLUNK
Egy csapatként dolgozni a PENNY Market-nél azt jelenti, hogy számíthatunk egymásra. Szeretnénk, ha kollégáink nap mint nap örömmel és bizalommal érkeznének. Annak ellenére, hogy üzleteink országszerte szétszórtan helyezkednek el, mégis közel vagyunk egymáshoz, és egy erős PENNY csapatot képezünk. Mindannyian elkötelezettek vagyunk abban, hogy csapatban együtt dolgozzunk, és hozzájáruljunk a közös sikerhez. Sőt, támogatjuk egymást a személyes és szakmai fejlődésben egyaránt.

A Penny Market Magyarország Kft. idén ismét elnyerte a „Megbízható Munkaadó“ címet, amellyel a munkatársaik munka- és életkörülményeiről példaértékű módon gondoskodó vállalatokat díjazzák. Ezzel a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara immár másodszor ismerte el a cég felelős munkáltatói gyakorlatát.

A Megbízható Munkaadó címet évente egyszer, kétéves időtartamra osztja ki a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara azzal a céllal, hogy felhívja a figyelmet a munkahelyi feltételek fontosságára. A pályázóknak nyolc területen (pl. javadalmazás, szociális-jóléti juttatások, képzés, továbbképzés) kell megfelelniük számos kritériumnak a humán erőforrás menedzsment területén.

Az elkötelezettséget különféle juttatásokkal honoráljuk.

Hűség bónusz

OTP SZÉP kártya

Dolgozói ajánlás program

Nőnapi/Férfinap  ajándék

Kedvezményes mobiltelefon előfizetés

Iskolakezdési támogatás

Munkavállalói kölcsön

Közel állunk egymáshoz

és támogatjuk egymást a szakmai és 

személyes fejlődésben.

A PENNY-nél senki sincs egyedül. Összehozzuk azt, ami összetartozik: motivált munkatársakat, akik többet akarnak elérni együtt. Minden nap számítunk egymásra, hogy eredményesen és hatékonyan dolgozzunk.Bátorítunk, hogy erős kapcsolatot építs a cégen belül. A mindennapokban támogatjuk egymást a csapaton belül, csapatmunkával a feladatokat könnyebben elvégezzük.  

Számunkra a közelség nem csak az országszerte jelenlévő üzleteinket jelenti, hanem ennél sokkal többet is. Vezetőid is elérhetőek, számíthatsz a támogatásukra.

Feltételeket biztosítunk, hogy a munka körülményeid könnyebbek legyenek, üzletben történő jelentkezés esetén hozzád legközelebbi nyitott állásokkal rendelkező helyre tudsz majd jelentkezni. Mindennapi munkádat átlátható munkafolyamatokkal és érthető feladatokkal tesszük egyszerűbbé és könnyebbé.


Stabil, német hátterű vállalatként a munkatársaink visszajelzéseire kiemelt figyelmet fordítunk. Nem maradsz egyedül a bajban!  sem, hiszen ha nehéz élethelyzetbe kerültél segítséget nyújtunk. (Számíthatsz Ránk program, GondOskodó program) 

Pozíciótól függően rugalmas munkahelyi környezetet biztosítunk Neked, legyen szó akár irodai, értékesítési vagy logisztikai állásainkról. 

 Hiszünk abban, hogy a támogató légkör, és a vezetői hozzáállás kiemelten fontos a mindennapokban, ezért vezetőink folyamatosan fejlesztéseken vesznek részt. 


Jelenlegi nyitott pozícióink

Itt olvashatsz további információkat. Jelentkezz hozzánk és kezdd el építeni a karrieredet velünk!