1. home
  2. RÓLUNK
Egy csapatként dolgozni a PENNY Market-nél azt jelenti, hogy számíthatunk egymásra. Szeretnénk, ha kollégáink nap mint nap örömmel és bizalommal érkeznének. Annak ellenére, hogy üzleteink országszerte szétszórtan helyezkednek el, mégis közel vagyunk egymáshoz, és egy erős PENNY csapatot képezünk. Mindannyian elkötelezettek vagyunk abban, hogy csapatban együtt dolgozzunk, és hozzájáruljunk a közös sikerhez. Sőt, támogatjuk egymást a személyes és szakmai fejlődésben egyaránt. Azt akarjuk, hogy kollégáink teljes mértékben elérhessék a képzési lehetőségeinket, és személyre szabott programokat kínáljanak az egyéni igények alapján.

A Penny Market Magyarország Kft. idén ismét elnyerte a „Megbízható Munkaadó“ címet, amellyel a munkatársaik munka- és életkörülményeiről példaértékű módon gondoskodó vállalatokat díjazzák. Ezzel a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara immár másodszor ismerte el a cég felelős munkáltatói gyakorlatát.

A Megbízható Munkaadó címet évente egyszer, kétéves időtartamra osztja ki a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara azzal a céllal, hogy felhívja a figyelmet a munkahelyi feltételek fontosságára. A pályázóknak nyolc területen (pl. javadalmazás, szociális-jóléti juttatások, képzés, továbbképzés) kell megfelelniük számos kritériumnak a humán erőforrás menedzsment területén.

Az elkötelezettséget különféle juttatásokkal honoráljuk.

Hűség bónusz

OTP SZÉP kártya

Dolgozói ajánlás program

Nőnapi/Férfinap  ajándék

Kedvezményes mobiltelefon előfizetés

Iskolakezdési támogatás

Munkavállalói kölcsön

Közel állunk egymáshoz

és támogatjuk egymást a szakmai és 

személyes fejlődésben.

A PENNY-nél senki sincs egyedül. Összehozzuk azt, ami összetartozik: motivált amunkatársakat, akik többet akarnak elérni együtt. Minden nap számítunk egymásra, hogy eredményesen és hatékonyan dolgozzunk.

Magyarországon 227 üzlettel rendelkezünk, és bízunk benne, hogy Te is megtalálsz minket, otthonod közelében. Büszkék vagyunk arra, hogy részesei lehetünk minden környéknek, és különös hangsúlyt fektettünk a helyi közösségekbe való beépülésre. 

Ráadásul a munkatársainkkal való közelség számunkra azt is jelenti, hogy támogatjuk azokat a kollégákat, akik távolabb élnek a munkahelyüktől. 

A PENNY-nél karriered minden egyes lépése során elkísérünk. Az első naptól kezdve a Te oldaladon állunk, és gondoskodunk a fejlődésedről. A személyre szabott betanulási programok felkészítenek téged a szerepedre, és segítenek szakmai ismereteid és a szükséges készségek fejlesztésében. Tudj meg többet karrierlehetőségeinkről és fejlesztési programjainkról!

A PENNY a legkedveltebb élelmiszerlánc munkáltató a munkahelyeink.hu-n leadott szavazatok alapján.*

Forrás

Jelenlegi nyitott pozícióink

Itt olvashatsz további információkat. Jelentkezz hozzánk és kezdd el építeni a karrieredet velünk!