Csapatunk várja Önt!

Egy csapatként dolgozni a PENNY Market-nél azt jelenti, hogy számíthatunk egymásra. Szeretnénk, ha kollégáink nap mint nap örömmel és bizalommal érkeznének. Annak ellenére, hogy üzleteink országszerte szétszórtan helyezkednek el, mégis közel vagyunk egymáshoz, és egy erős PENNY csapatot képezünk. Mindannyian elkötelezettek vagyunk abban, hogy csapatban együtt dolgozzunk, és hozzájáruljunk a közös sikerhez. Sőt, támogatjuk egymást a személyes és szakmai fejlődésben egyaránt. Azt akarjuk, hogy kollégáink teljes mértékben elérhessék a képzési lehetőségeinket, és személyre szabott programokat kínáljanak az egyéni igények alapján.

A Penny Market Magyarország Kft. idén ismét elnyerte a „Megbízható Munkaadó“ címet, amellyel a munkatársaik munka- és életkörülményeiről példaértékű módon gondoskodó vállalatokat díjazzák. Ezzel a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara immár másodszor ismerte el a cég felelős munkáltatói gyakorlatát.

A Megbízható Munkaadó címet évente egyszer, kétéves időtartamra osztja ki a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara azzal a céllal, hogy felhívja a figyelmet a munkahelyi feltételek fontosságára. A pályázóknak nyolc területen (pl. javadalmazás, szociális-jóléti juttatások, képzés, továbbképzés) kell megfelelniük számos kritériumnak a humán erőforrás menedzsment területén.

Az elkötelezettséget különféle juttatásokkal honoráljuk.

Hűség bónusz

OTP SZÉP kártya

Dolgozói ajánlás program

Nőnapi/Férfinap  ajándék

Kedvezményes mobiltelefon előfizetés

Iskolakezdési támogatás

AYCM Sportpass

Munkavállalói kölcsön

Közel állunk egymáshoz

és támogatjuk egymást a szakmai és 

személyes fejlődésben.

CSAPATSZELLEM
A PENNY-nél senki sincs egyedül. Összehozzuk azt, ami összetartozik: motivált amunkatársakat, akik többet akarnak elérni együtt. Minden nap számítunk egymásra, hogy eredményesen és hatékonyan dolgozzunk.
KÖZELSÉG

Magyarországon 226 üzlettel rendelkezünk, és bízunk benne, hogy Ön is otthona közelében talál meg minket. Büszkék vagyunk arra, hogy részesei lehetünk minden környéknek, és különös hangsúlyt fektettünk a helyi közösségekbe való beépülésre. 

Ráadásul a munkatársainkkal való közelség számunkra azt is jelenti, hogy támogatjuk azokat a kollégákat, akik távolabb élnek a munkahelyüktől. 

SZEMÉLYES FEJLŐDÉS
A PENNY-nél karrierje minden egyes lépése során elkísérjük. Az első naptól kezdve az Ön oldalán állunk, és gondoskodunk a fejlődéséről. A személyre szabott betanulási programok felkészítik Önt a szerepére, és segítenek szakmai ismereteinek és a szükséges készségek fejlesztésében. Tudjon meg többet karrierlehetőségeinkről és fejlesztési programjainkról! 

Jelenlegi nyitott pozícióink

Itt kaphat további információkat, jelentkezzen hozzánk és kezdje el építeni karrierjét velünk.