Üzletek

Legyen része a csapatunknak és járuljon hozzá a közös sikerünkhöz!

Cégünk már 25 éve aktív szereplője a magyar kiskereskedelemnek. A PENNY Market Magyarország a legrégebbi  diszkont üzletlánc. Jelenleg országszerte 227 üzletünk van, és közel 4700 elkötelezett alkalmazott dolgozik mindennap azért, hogy vevőink elégedettek legyenek vásárlásaikkal. Büszkék vagyunk arra, hogy sokan több éve együtt dolgoznak velünk. Nagy hangsúlyt fektetünk új kollégáink képzésére és továbbképzésére.


Jöjjön és csatlakozzon a PENNY Market csapatához és legyen részese mindennapi sikereinknek! 

Jelenlegi nyitott pozícióink

Itt kaphat további információkat, jelentkezzen hozzánk és kezdje el építeni karrierjét velünk.

Juttatásaink az üzletekben

Teljesítmény bónusz, hűség prémium, ajánlási prémium

OTP SZÉP kártya

Iskolakezdési támogatás

Karrier prémium új belépő munkatársak részére

PENNY vásárlási utalvány karácsonyra és húsvétra

Kedvezmény mobiltelefon szerződésnél

Testre szabott képzési programok, egyénre szabott betanulási terv,  E-Learningek és vezetői támogatás minden szinten

Ismerje meg Eladó-pénztáros pozíciónkat

Az üzlet munkatársaként biztosítja a zökkenőmentes fizetési folyamatokat és az optimális termékbemutatást. Ismeri a teljes termékválasztékot és azt készségesen ajánlja vevőinknek.

Duális Üzletvezető Program

Duális Üzletvezető Programunk keretében lehetősége van karrierre és tanulási lehetőségre is egyben az üzlethálózatunkban. Komoly szakértelemmel rendelkező, profi vezetői csapat tagja lehet. További információk itt talál:

Karrierlehetőség

A PENNY-nél elkötelezettek vagyunk munkatársaink fejlődésének támogatásában. Szeretnénk, ha teljes mértékben ki tudnák használni lehetőségeiket és ehhez kínálunk vonzó karrierlehetőségeket az üzleti munkatárstól a területvezetőig. Ahelyett, hogy ragaszkodnánk a formális képzésekhez, a teljesítményük alapján nevezzük ki és speciális képzésekkel készítjük fel a szerepükre kollégáinkat.


Csatlakozzon hozzánk most és induljon el a karriere!

Eladó- pénztáros

Pénztárosi és árufeltöltési feladatok ellátása. Részt vesz az üzleti árukezelési feladatokban, ezen belül a zöldség-gyümölcs kezelésében, és a pékáru-sütés folyamataiban. Tájékoztatja és segíti a vevőket a vásárlásban. Gondoskodik az üzlet külső-belső takarításáról.

Műszakvezető

Szervezi, végzi az üzlet árukezelési folyamatait. Elvégzi az áruátvételi és a készletgazdálkodási feladatokat, árut rendel. Ellenőrzi a folyamatokat és elszámoltatja a pénztárosokat. Adminisztratív feladatok ellátása. 

Üzletvezető-helyettes

Felel az értékesítési feladatok ellátásáért, megszervezi, irányítja és ellenőrzi az eladó-pénztárosok és a műszakvezető munkáját. Elvégzi az áruátvétellel kapcsolatos feladatokat. Szervezi és végzi az üzlet árukezelési folyamatait. Készletgazdálkodást végez,  előkészíti és részt vesz a leltározásban.  Elvégzi az adminisztratív és üzemeltetési feladatokat, kezeli a vásárlói reklamációkat.

Üzletvezető

Szervezi és végzi az üzlet árukezelési folyamatait. Irányítja és ellenőrzi a vezetők munkáját. Az üzlet készletgazdálkodásáért felel. Személyi vezetői munkát végez, műszakbeosztást, be- és kiléptetést és a munkatársak fejlesztésével foglalkozik. Biztosítja a megfelelő információáramlást, reklamációt kezel. Folyamatosan kapcsolatot tart a terület vezetővel.

Junior terület vezető

A Junior terület vezetői program készíti fel a kiválasztott munkatársunkat a területvezetői munkára.A 9 hónapos betanulási program keretében vállalja, hogy az üzletekben egy átfogó, fizikai munkavégzést is igénylő betanulási folyamatban vesz részt. Ezt követően átveszi a Területi vezető feladatokat a rábízott üzletekben.

Terület vezető

A Terület vezető az üzlethálózat eredményes működésének kulcsfontosságú szereplője. Felel a hozzátartozó üzletek működéséért. Látogatásai során ellenőrzi a folyamatok, szabályok és központi irányelvek betartását. Szakmai támogatást nyújt a forgalmi- és költségtervek megvalósításában, biztosítja az üzletek működésének feltételeit. Gondoskodik az új munkatársak felvételéről és a munkatársak folyamatos fejlesztéséről. Biztosítja a központ és az üzletek közötti információ áramlást, napi kapcsolatot tart a régionális vezetővel. 

Regionális vezető

Irányítja és ellenőrzi a területvezetők és üzletvezetők munkáját. Ellenőrzi az üzleteket és támogatást nyújt az üzleti célok eléréshez. Az értékesítési folyamatok folyamatos fejlesztésére új lehetőségeket keres. Gondoskodik a régió területén a személyzettervezésről és fejlesztésről.

Jelenlegi nyitott pozícióink

Itt kaphat további információkat, jelentkezzen hozzánk és kezdje el építeni karrierjét velünk.

GYIK